Sockerflirt, ett kärleks- och flirtspel


Episoder

Episod nr 1 – Att börja på Sweet Amoris

En flytt, en ny stad, en ny skola... Välkommen till Sweet Amoris!

När du kommer till din nya skola låter rektorn dig få veta att flytten har gjorts utan några bekymmer. Din mapp saknar några föremål, det är upp till dig att hitta dem!

Lär känna några av de andra eleverna, bland andra två killar. Nathaniel, skolans elevrådsordförande, är en ganska schysst kille som verkar lite stel och Castiel, skolans buse, som inte verkar vara lätt att komma nära.

En tredje kille?! Ken, en vän från din gamla skola som är förälskad i dig och som bytt skola bara för att vara nära dig!

Hitta de saknade föremålen för att få färdigt din mapp och lära känna killarna. Vem kommer du bäst överens med när du börjar där? Tre olika möjliga slut finns!

Episod nr 2 – Skolans klubbar

Rektorn ser gärna att du blir mer involverad i aktiviteter utanför studierna. Är du sportig eller har du gröna fingrar? Du kan välja mellan att hjälpa till i basketklubben eller trädgårdsklubben.

Det verkar också som att Nathaniel och Castiel har ett gräl att lösa, det blir bara mer spänt mellan dem... Vem hjälper du? Det finns tre olika slut!

Episod nr 3 – Åh nej, hunden är borta!

Rektorn är helt ursinnig! Hennes hund Kiki har sprungit bort och finns någonstans på skolans område. Du har inget val, du måste hitta hunden snabbt om du inte vill hamna i trubbel!

Och du har fortfarande sysslor att göra i klubben som du valde i förra episoden, och en ny kille att lära känna i vardera klubb. Fyra olika slut!


...och många fler episoder!